Навчання з цивільного захисту у Нововодолазькій ОТГ

З метою посилення техногенної та пожежної безпеки 18 грудня 2019 року на базі Нововодолазького ліцею № 3 спільно з Нововодолазьким районним відділенням Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій були проведені позапланові навчально-тренувальні дії з евакуації людей із закладу освіти на випадок надзвичайних подій, під час проведення яких були присутні голова Нововодолазької ОТГ Олександр Єсін, заступники голови Лілія Іващенко та Віталій Столяренко, керівний та особовий склад Нововодолазького відділу ГУ ДСНС України.

Начальник цивільного захисту Нововодолазького ліцею № 3 Михайло Ступак відзвітував начальнику цивільного захисту Новововодолазької ОТГ Олександру Єсіну, що евакуація 423 учнів та персоналу на безпечну відстань проведена успішно. Учителі-предметники перевірили за списком усіх учнів, повідомили про їх кількість відповідальній особі. Після команди «Відбій!» персонал і діти повернулися до закладу освіти.

Такі навчально-тренувальні дії в подальшому можуть убезпечити персонал, дітей від пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, вчать діяти швидко, злагоджено, дотримуватися вимог Правил пожежної безпеки України.

Усі ми, звичайно, сподіваємося, що в нас чи з нами цього не трапиться, але ж бути проінформованим – значить бути озброєним.

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.